3.11.04

Sprememba statuta UL

Univerza v Ljubljani je ŠSUL posredovala uradni predlog spremenjenega Statuta UL. Študentje smo pozvani, da vložimo morebitne amandmaje ali pripombe. Zainteresirane vabimo, da potrdijo svojo udeležbo v delovni skupini, ki se bo sestala predvidoma v ponedeljek, 8.11. Čas in kraj bosta zainteresiranim sporočena naknadno. Rok za oddajo amandmajev je 11.11.!!! Prosim, da se torej udeležite sestanka lai pa da vsaj pripombe posredujete Sandri.

Tisti, ki ste zainteresirani za sodelovanje v tej skupini, potrdite svojo udeležbo na moj e-naslov [mitja.iskric@guest.arnes.si]. Zraven dopišite še poštni naslov, na katerega želite dobiti gradivo. Gradivo je na voljo tudi v elektronski obliki.

Naj opozorim na nekaj elementov, ki jih predlog prinaša:
  • izključuje dajanje študentskega mnenja ob postopkih habilitacije; če bo to sprejeto, lahko študentski svet kar takoj ukinemo!!!
  • izključuje organizacijo in izvedbo športne vzgoje iz področja Univerze; toje spet ravno nasprotno, kar je sprejel ŠSUL!!!
  • uvaja nekatere stvari, ki so nesmiselne glede na Bolonjski proces.
  • Vabljeni ste, da svoje pripombe posredujete Sandri na 031/332-723 oziroma, da pridete v ponedeljek na sestanek delovne skupine za spremembo Statuta UL.

Ni komentarjev: